2010. december 18., szombat

treasures of the beach with a two sided medal


3 megjegyzés:

  1. Csodásak a munkáid! Különlegesen rusztikusak, mégis finomak. Milyen fonallal horgolsz? Nagyon jól mutat, hogy némelyiken látszik.

    VálaszTörlés
  2. Szia Zsuzsa, nagyon koszonom kedves szavaid. Itt nalam sajnos a varosban, csak egyfajta fonalat lehet kapni, harom szinben, ezust, arany, vagy vilagos metal kek. Legkozelebb megnezem pontosabban milyen fonal, mert mivel nem volt valasztasi lehetsegem, nem nagyon nezegettem. Nagyon sok bajom van vele, a fonal 3 vekonyabb fonalbol all ossze, nagyon nehez tube fuzni. nem ajanlom, en inkabb titeket irigyellek mindig, mert latom valami vekony de eros fonallal dolgoztok, amire en itt meg nem leltem ra.Majd a forumon meg targyalhatunk errol? :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Melinda!
    Láttam az üzeneted a fórumon és egyből idejöttem.Nagyon szépek az ékszereid és egyediek.Tetszenek a színek,amiket használsz,nagy kedvencem lett nálad az Éjjeli buli.Bárcsak én is így tudnék horgolni.Óda még nem jutottam.Kivánok neked további szép alkotásokat.Nincs szűkséget bátoritásra,nagyon jól csinálod,amit csinálsz,erre gondolj mindig.
    Üdv.,egy másik Melinda.

    VálaszTörlés